وی خواستار حمایت جدی از رسانهها، شفافسازی عملکرد دستگاهها و برگزاری جشنواره مطبوعات با مشارکت نهادهای فرهنگی شد.
مدیری که از رسانه شناخت داشته باشد خودسانسوری نمی کند
استاندار همدان افزود: رسانهها نه تنها وظیفه نظارت عمومی را ایفا میکنند، بلکه یاریگر دستگاههای اجرایی در جهتگیری صحیح سیاستهای توسعهای هستند، مدیری که شناخت دقیقی از کارکرد رسانه داشته باشد، خودسانسوری نخواهد کرد.
ملانوری شمسی با تاکید بر حفظ استقلال در فرایند انتخاب مدیران در استان گفت: در انتخاب بیش از ۷۵ مدیر جدید، تنها ملاک ما سه اصل انگیزه، مردمداری و تخصص بوده و در این مسیر تحت تأثیر فشارها یا سهمخواهی قرار نگرفتهایم.
وی اظهار کرد: از نظر ما رسانه همکار دولت محلی است، ما نهتنها مخالف حضور خبرنگاران در جلسات مدیریتی نیستیم، بلکه آن را ضرورتی برای تقویت پاسخگویی و افزایش سرمایه اجتماعی دولت میدانیم.
استاندار همدان با تاکید بر لزوم ایجاد پشتوانه اقتصادی برای خانه مطبوعات پیشنهاد کرد: باید مدل درآمدزایی پایداری برای خانه مطبوعات طراحی شود تا اعضا از منافع آن بهرهمند شوند و دغدغههای اقتصادی کمتری داشته باشند.
نقش موثر رسانه ها در مدیریت بحران
ملانوری با اشاره به نقش رسانه در مدیریت بحران گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه و ورود حدود ۴۰۰ هزار نفر به استان توانستیم ضمن تامین اقلام اساسی، آرامش روانی مردم را حفظ کنیم.
وی گفت: رسانهها در این ایام نقشآفرینی موثرتری داشتند و اکنون نیز باید در آمادگی برای مواجهه با بحرانهای مشابه، همراه دولت محلی باشند.
استاندار همدان اقدامات حوزه زنان و خانواده برای حمایت روانی از خانوادههای آسیبدیده در همان ایام قدردانی کرد و افزود: مجموعههای تخصصی روانشناسی با هماهنگی استانداری، وارد فرآیند درمان روانی و اجتماعی شدهاند و این رویکرد باید تداوم یابد.
ملانوریشمسی با تاکید بر مسوولیت دستگاهها در اطلاعرسانی هشدار داد: اداراتی که از انتشار عملکرد خود سر باز میزنند در تخصیص منابع با محدودیت روبهرو خواهند شد. شفافیت، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت حکمرانی است.
وی با اشاره به اینکه نگاه استان همدان به رسانهها یک نگاه راهبردی و بلندمدت است،اظهار کرد: اگر نیت ما خدمت به مردم باشد، رسانه و مدیریت اجرایی در یک مسیر حرکت میکنند. در این دولت، ما از نقد دلسوزانه نهتنها نمیهراسیم، بلکه آن را نقطه آغاز تحول میدانیم.
دیدگاه شما