به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از ایسنا، در جریان جنگ اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی، نگاههای غربی به ویژه آمریکا، به نقش یمن در این درگیری معطوف شد. هدف اصلی، ارزیابی احتمال مشارکت یمن در کنار ایران، در این جنگ یا حفظ بیطرفی بود. در نتیجه، توافق یمن و آمریکا در دریای سرخ به آزمون گذاشته شد و نگرانیهای واقعی آمریکا و انگلیس از ازسرگیری عملیات یمن در این منطقه آشکار شد.
روزنامه الاخبار با بیان این مطلب نوشته پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، این رژیم تلاش کرد خود را پیروز میدان و دست برتر در منطقه نشان دهد، اما ساعاتی پس از آتشبس، تلآویو از طریق «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ خود، پیامی تهدیدآمیز به صنعا فرستاد و مدعی شد که با انصارالله همانگونه رفتار خواهد کرد که با ایران کرده است.
طبق این گزارش با وجود اینکه حسابها میان ایران و رژیم صهیونیستی هنوز بسته نشده و هر ۲ طرف در حال تقویت تواناییهای خود برای لحظه مناسب هستند، رژیم صهیونیستی در حال حاضر قادر به ورود به دور دوم درگیری با ایران نیست. با این حال، این رژیم یمن را تهدیدی راهبردی در مرزهای شرقی سرزمینهای اشغالی میداند و معتقد است که میتواند با استفاده از قدرت نظامی یا تهدید به آن، این تهدید را مهار کند.
تحلیلگران صهیونیست بر این باورند که جنبش انصارالله تنها نیرویی است که میتواند در جنگ دوام بیاورد. سازمانهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اطلاعات محدودی درباره تواناییهای تسلیحاتی یمن دارند. همچنین، یمن زرادخانه خود را در مکانهای محکم زیرزمینی پنهان کرده است که حتی هواپیماهای آمریکایی، از جمله هواپیماهای رادارگریز بی-۲، نتوانستهاند به آنها نفوذ کنند.
با این وجود، یمن منبع نگرانی فزایندهای برای آمریکا و رژیم صهیونیستی است. آنها دائماً در تلاش برای خنثی کردن یمن از طریق روشهای مختلف هستند.
با این حال، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله این ادعاها را رد و تأکید کرد که یمنیها نه تنها تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم میکنند، بلکه شریک در این موضع هستند.
با وجود اینکه تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی در سطح «روزهای جنگی» باقی ماند و نیازی به مشارکت مستقیم انصارالله در نبرد نبود، گسترش درگیری به جنگی همهجانبه میتوانست به معنای ورود یمن باشد. یمن بارها اعلام کرده که آماده استفاده از موقعیت جغرافیایی خود، از جمله بستن تنگه بابالمندب و تبدیل دریای سرخ به منطقه نظامی، یا گشودن جبهههای داخلی با ابعاد منطقهای است که آمریکا آنها را خطوط قرمز میداند.
انتهای خبر/ .
دیدگاه شما