به گزارش آوای فامنین به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار معصوم بيگي ضمن حضور در اولين جلسه شوراي اداري استان همدان و تشريح برنامه هاي جديد انتظامي استان براي سال 92 ، از تعيين اولويت هاي 17 گانه خبر داد و اين اولويت ها را بستر ساز حماسه سياسي و اقتصادي دانست.
فرمانده انتظامي استان همدان گفت: انتظامي استان همدان با همت و تلاش کارکنان خود توانست بهترين شاخص هاي امنيتي در سال 91 را رقم بزند.
وي ادامه داد: ما حداکثر توان خود در دو حوزه مواد مخدر و آسيب هاي اجتماعي که مطالبه عموم مردم است، را به کار گرفتيم و در سال جديد نيز با حساسيت و دقت مضاعف در اين دو حوزه فعاليت خواهيم کرد.
سردار معصوم بيگي موفقيت در پيشگيري هاي انتظامي را در گرو ارتقا پيشگيري وصفي و انتظامي دانست و افزود: سرمايه اجتماعي تنها در سايه خدمت خالصانه و صادقانه بدست مي آيد و کليد کسب اين مهم خدمت حداکثر و بي منت به مردم است كه بخشي از سرمايه اجتماعي محصول رضايتمندي و ارتقا سطح مشيعت درون سازماني کارکنان بوده و همگرايي و توان افزايي ايجاد خواهد کرد.
فرمانده انتظامي استان همدان گفت: تنها راه پيشگيري از تصادفات و تلفات ناشي از اين تصادفات را استفاده حداکثر از قدرت رسانه ها، آموزش عمومي و ارتقاي انضباط ترافيکي دانست.
وي آموزش و انضباط را دو موضوع مهم در راستاي ارتقاي سازمان و افراد برشمرد و تحقق تعالي و پيشرفت سازمان را در گروه حرکت در مسير انضباط آموزش دانست.
دیدگاه شما