آخرین اخبار

25. آبان 1392 - 8:53   |   کد مطلب: 4837
هشدار امام جمعه موقت همدان:
خطر غفلت از اهداف قيام سيد‌الشهداء(ع)
امام جمعه موقت همدان با انتقاد از وضعيت حجاب در جامعه افزود: هيچ كس وظيفه خود در امر به معروف و نهي از منكر را انجام نمي‌دهد و اين خود ظلم به دين است.

به گزارش آوای فامنین به نقل ازهگمتانه،حجت‌الاسلام والمسلمين محمد جوادي در آيين سياسي عبادي نماز جمعه اين هفته همدان افزود: امام حسين(ع) براي اصلاح امت جد خود و به پا داشتن امر به معروف و نهي از منكر قيام كرد.

وي اظهار كرد: امت رسول خدا در زمان خلافت معاويه فضايل را زير پا گذاشته و رذايل را در جامعه علم كرده بودند، آنها به قدري فاسد شده بودند كه لعنت بر علي(ع) و خاندان مطهر وي را در خطبه‌هاي نماز جمعه واجب مي‌دانستند.
وي امر به معروف و نهي از منكر را هدف ديگر امام حسين(ع) از قيام خونين عاشورا عنوان نمود و تصريح كرد: اين فريضه‌اي است كه بر تمام مسلمانان واجب است و نبايد از آن غفلت كرد، چرا كه غفلت از آن باعث رواج فساد و تباهي جامعه خواهد شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين جوادي گفت: بايد از خود بپرسيم كه آيا «اصلاح» و «امر به معروف و نهي از منكر» به عنوان دو هدف اصلي قيام عاشورا در جامعه كنوني وجود دارد؟
وي با اشاره به برگزاري عزاي حسيني در روز عاشورا اظهار كرد: متأسفانه در روز عاشورا شاهد حضور زناني با پوششي نامناسب و آرايش‌هاي زننده در سطح شهر همدان بوديم.
امام جمعه موقت همدان با انتقاد از وضعيت حجاب در جامعه افزود: هيچ كس وظيفه خود در امر به معروف و نهي از منكر را انجام نمي‌دهد و اين خود ظلم به دين است.
حجت‌الاسلام والمسلمين جوادي با بيان اينكه زنان و دختران جامعه بايد از حضرت زينب و حضرت سكينه(س) الگو بگيرند، گفت: اين افراد حداقل بايد در روز عاشورا به حرمت خون سيدالشهداء و ياران باوفاي ايشان حجاب خود را رعايت كنند و هدف امام حسين(ع) را زيرپا نگذارند.
وي ضمن انتقاد از عملكرد ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان تصريح كرد: مسؤولان اين ستاد بايد بدانند كه با برگزاري جلسه در اتاق دربسته و بحث كردن اين فريضه در جامعه پياده نمي‌شود.
وي ادامه داد: مسؤولان فرهنگي استان بايد نسبت به اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه تلاش بيشتري كنند، چرا كه اين يك واجب بسيار مهم است.
امام جمعه موقت همدان گفت: در روز عاشورا و مناسبت‌هايي از اين قبيل هيأت‌هاي مذهبي بايد تعدادي از جوانان را به عنوان انتظامات براي تذكر لساني به بدحجابان مأمور كنند.
حجت‌الاسلام والمسلمين جوادي تأكيد كرد: نيروي انتظامي و دادگستري نيز بايد از اين فريضه الهي حمايت كنند.
وي با اشاره به سالگرد شهادت امام سجاد(ع) گفت: بايد از اين امام چگونگي اجراي امر به معروف و نهي از منكر را ياد گرفت، چرا كه وي با وجود فشارهاي بسيار به وسيله دعا مردم را هدايت مي‌كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تقوا را باعث خير در دنيا و آخرت عنوان كرد و با اشاره به فرازي از دعاي عرفه امام حسين(ع) افزود: امام حسين در دعاي عرفه فرموده است «خدايا غناي مرا در نفس من قرار بده»، چرا كه اگر نفس الهي باشد به مال و مقام و اولاد دل نخواهد بست و فقط رضاي خدا را در نظر مي‌گيرد.
حجت‌الاسلام محمد جوادي اظهار كرد: امام حسين(ع) در روز عاشورا به همه غير خدا پشت كرد و از همه فرزندان و مال و جان خود در راه رضاي خدا گذشت.
وي تأكيد كرد: هواي الهي و قرب خدا امام حسين(ع) را شيفته خود كرد و باعث شد امام از تمام زندگي دنيايي خود بگذرد و ياران با وفاي ايشان نيز به تقليد از وي اينگونه فداكاري كردند.
فرمانده سپاه روح‌ا... استان مركزي نيز در سخنراني پيش از خطبه‌ها با اشاره به شكست حصر سوسنگرد گفت: رزمندگان استان همدان نقش مؤثري در بازپس‌گيري اين منطقه داشتند.
سردار مهدي صديق افزود: استان همدان در آغازين روزهاي جنگ در جبهه‌هاي جنوب و غرب حضور داشت و شهداي بسياري را تقديم انقلاب كرد.
وي انقلاب اسلامي را برگرفته از فرهنگ اصيل و منسجم عاشورا دانست و اظهار كرد: بايد از تمامي ابعاد اين قيام بزرگ در راستاي تعالي و پويايي جامعه استفاده كرد.
وي با بيان اينكه جنگ تحميلي يك جنگ تمام عيار و سنگين بود، تصريح كرد: صدام حسين با تحريك مردم عرب در خوزستان و كردستان و با تقويت حزب دموكرات و كوموله مقدمات اين جنگ را فراهم كرد.
سردار صديق اظهار كرد: صدام ادعا كرد كه ايران بايد جزاير خليج فارس را پس دهد و اروندرود را نيز به آنها واگذار كند.
وي گفت: عراق بيش از پنج محور اصلي براي تهاجم به خوزستان در نظر گرفته بود.
فرمانده سپاه روح‌ا... استان مركزي با اشاره به همكاري برخي وطن‌فروشان داخلي با صدام و براندازي نظام جمهوري اسلامي گفت: در اين بين بني‌صدر به عنوان فرمانده كل قوا همسو با مقاصد شوم دشمن فعاليت مي‌كرد به طوري كه حضرت آيت‌ا... خامنه‌اي در آن زمان در خطبه‌هاي نماز جمعه تهران خطاب به بني‌صدر گفت «بيش از 7 ماه است كه فرماندهي كل قوا را بر عهده داريد چرا در اين مدت كوچك‌ترين آمادگي دفاعي در كشور ايجاد نكرديد؟»
سردار صديق به نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در بازپس‌گيري سوسنگرد اشاره كرد و افزود: سوسنگرد تا اسفندماه سال 1359 در اختيار نيروهاي ايراني بود اما عراق مجدداً با تقويت نيروهاي خود توانست اين شهر را تصرف كند.

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار