به گزارش آوای فامنین به نقل ازهمدانپيام: به دنبال وقوع یک تصادف خسارتی بین دو دستگاه خودرو در محور شهرستان رزن راننده یکی از خودروها در حین پیاده شدن با خودرویی عبوری برخورد کرد و جان باخت.
به گزارش ایسنا، ماموران پاسگاه انتظامی شاهنجرین شهرستان رزن در سال 19 و 10 دقیقه شب گذشته در جریان یک تصادف در مسیر روستای کرفس قرار گرفته و برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
پس از حضور مأموران در محل حادثه مشخص شد 2 دستگاه وانت پیکان در این مسیر با یکدیگر برخورد کرده و رانندگان 2 خودرو برای بررسی خسارت از خودرو خود پیاده شدهاند که در این حین یک دستگاه خودروی وانت پیکان دیگر که در حال عبور از محل مذکور بوده با یکی از رانندگان برخورد و در نتیجه این حادثه، نامبرده در دم فوت کرد.
کارشناس پلیس راه پس از بازدید از صحنه این تصادف فوتی، علت تامه این تصادف را عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو وانت پیکان اعلام کرد.
دیدگاه شما