آخرین اخبار

10. آبان 1404 - 10:04   |   کد مطلب: 30193
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان گفت: ریشه اصلی مشکلات اقتصادی کشور را نه باید فقط به تحریم ها مرتبط دانست بلکه ضعف در مدیریت داخلی نیز در این مساله دخیل بوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از ایرنا، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به اظهارنظرهای اخیر برخی شخصیت‌های ارشد سابق که نگاه خود را به غرب محدود می‌دانند، این مواضع را «خلاف منافع ملی» خواند.

وی خاطرنشان کرد: اظهارنظرهایی که باعث شود تجربه‌های جدید کشور که می‌تواند منافع کشور را تأمین کند آسیب ببیند، نظارت می‌خواهد.

امام جمعه همدان گفت: اگر از همدیگر ناراحت هستید یا مواضعتان فرق می‌کند، بروید در خلوت بنشینید و حل کنید، امروز برای مردم حل مشکلات مهم است، جامعه سیاست‌های کلان نظام را می‌خواهند و همه مسئولان باید به آن پایبند باشند.

آیت الله شعبانی موثقی افزود: درست است که تحریم ها تاثیر گذار است اما ضعف اصلی در داخل کشور و در حوزه مدیریت است.

وی با اشاره به تخصیص ارز ترجیحی و نیمایی برای حمایت از واردات کالاهای اساسی، خواستار نظارت بیشتر بر این حوزه شد و گفت: چرا گاهی اوقات با اینکه دولت ارز را اختصاص داده، اما دارویی که باید در بازار باشد، با کمبود مواجه است یا کالایی که خریداری شده، با قیمت بسیار بالایی به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان خاطرنشان کرد: راهکار اصلی مقابله با این معضل، شفافیت و نظارت واقعی است، اگر نظارت نشود، رانت و فساد ایجاد می‌شود.

امام جمعه همدان هشدار داد: حذف کامل ارز ترجیحی نیز تورم‌زا خواهد بود اما دولت موظف است با نظارت جدی، مانع از سوءاستفاده و رانت‌خواری شود.

وی با تاکید بر اینکه نباید گرانی‌ها را به گردن تحریم ها انداخت، خاطرنشان کرد: همه حجم مشکلات مربوط به تحریم نیست، مدیریت اقتصادی در این زمینه لازم است.

آیت الله شعبانی موثقی به تحولات جهانی اشاره کرد و گفت: امروز شاهد شکل‌گیری یک نظم نوین جهانی هستیم که اضلاع آن بیشتر اقتصادی و تمدنی بوده و در شرق با حضور کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران در حال وقوع است.

وی با اشاره به سابقه تعاملات کشور، تأکید کرد: تجربه طولانی‌مدت با غرب، نتوانسته منافع ملی را تأمین کند و نزدیک ۲۰ سال است ما برای حل مشکلات اقتصادی‌مان با غرب مرتبط بودیم، چه نتیجه‌ای برای ما داشت؟

امام جمعه همدان با بیان اینکه کشورهای شرقی انگیزه‌های بیشتری برای تأمین منافع ایران دارند، افزود: امروز اگر کشور وارد عرصه‌ها و تعاملات جدیدی با کشورهای شرقی می‌شود، به این دلیل است که کشورهای شرقی انگیزه‌های بیشتری برای تأمین منافع ما دارند.

وی با گرامیداشت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار، از دانش‌آموزان خواست تا عمق این مبارزه را با مطالعه تاریخ ۵۰ سال گذشته درک کنند.

امام جمعه همدان همچنین با اشاره به آتش‌بس در غزه، آن را سبک عملیاتی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: آتش‌بس انجام شده، اما شما هر روز خبر شهادت فرماندهان را می‌شنوید و این سبک آتش‌بس غربی‌ها و سبک عمل کردن رژیم صهیونیستی به تعهدات است؛ آتش‌بس هست، اما هر روز خبر شهادت می‌رسد.

 

انتهای خبر/.

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار