آخرین اخبار

14. شهريور 1404 - 11:34   |   کد مطلب: 30017
حزب مؤتلفه اسلامی، در نامه‌ای خطاب به دبیران کل احزاب مهم اروپایی و آمریکایی، ضمن تاکید بر لزوم پایبندی به توافق برجام و حفظ دیپلماسی چندجانبه، فعال سازی مکانیسم ماشه را نقض صریح قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام عنوان کرده که موجب به خطر افتادن امنیت انرژی و ثبات منطقه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از ایرنا، حزب موتلفه اسلامی امروز جمعه(۱۴ شهریورماه) در نامه‌ای خطاب به دبیران کل احزاب مهم اروپایی و آمریکایی، با اشاره به عواقب خطرناک فعال‌سازی مکانیسم ماشه و تشدید تحریم‌ها علیه ایران، بر لزوم پایبندی به توافق برجام و حفظ دیپلماسی چندجانبه تأکید کرد.

در این نامه که برای ۸۰ حزب در اروپا و تعدادی از احزاب آمریکا ارسال شده، آمده است: فعال‌سازی مکانیسم ماشه نه تنها نقض صریح قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام است، بلکه زمینه‌ساز تشدید بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد شد.

حزب موتلفه اسلامی با اشاره به خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸، در این نامه تصریح کرد: این اقدام، مشروعیت هر ادعایی از سوی غرب را زیر سؤال می‌برد. در حالی که اقدامات ایران پس از خروج آمریکا، پاسخ مستقیم به نقض تعهدات طرف غربی بوده است.

حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به تأثیر این اقدام بر بازار انرژی و اقتصاد جهانی، در این نامه هشدار داد: فعال سازی مکانیسم ماشه نقض اصل «پاک‌دستی» در حقوق بین‌الملل می‌باشد لذا نباید کشورهایی که خود با عدم اجرای تعهدات اقتصادی (مانند عدم فعال‌سازی INSTEX ) توازن برجام را بر هم زده‌اند، اکنون ادعای نقض تعهدات توسط ایران را داشته باشند.

در ادامه این نامه پیشنهاد شده است که هیاتی متشکل از نمایندگان ایران، اروپا و نهادهای بین‌المللی برای بررسی ادعاهای دو طرف تشکیل شود تا ضمن بررسی مسایل، اختلافات فنی را بدون تنش‌زایی حل کند.

در نامه حزب موتلفه اسلامی از رهبران احزاب اروپایی و آمریکایی خواسته شده تا با استفاده از نفوذ خود در پارلمان‌ها و دولت‌های ملی، از فعال‌سازی مکانیسم ماشه جلوگیری کرده و به سمت گفت‌وگو و همکاری برای حفظ صلح بین‌المللی حرکت کنند.

انتهای خبر/.

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار