آخرین اخبار

26. ارديبهشت 1404 - 15:33   |   کد مطلب: 29630
امام جمعه فامنین گفت: از جمله شاخصه‌های برجسته‌ی که شهید آیت‌الله رئیسی داشت تقوا و اخلاص در عمل بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی غفاری ضمن تسلیت فرارسیدن اولین سالگرد شهدای خدمت، شهید آیت‌الله رئیسی و همراهانشان در حادثه سقوط بالگرد در روز  ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ را گرامی می‌داریم، افزود: شهید رئیسی شخصیتی متواضع، صبور و با پشتکار بود و برای محرومیت‌زدایی و اقتصاد کشور تلاش‌های فراوانی برای مردم ایران و راه‌اندازی چرخه تولید انجام داد.

امام جمعه فامنین با تاکید بر ۲ خصوصیت تقوا و اخلاص، رئیس جمهور شهید بیان کرد: این روزها فرصت مغتنمی است که ابعاد شخصی و شخصیتی این خادم ملت و همراهانشان را بازخوانی کنیم و شخصیتی که خود را به عنوان رئیس جمهور پشت میز نشین به مردم معرفی نکرد، بلکه چهره خود را فردی توانمند و خستگی‌ناپذیر در عرصه‌های سرنوشت‌ساز کشور قدم برمی‌داشتن نمایان کرد.

وی اظهار کرد: شهید آیت‌الله رئیسی در زندگی خود از هیچ خدمتی به مردم دریغ نکرد و در خادمی حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) نیز با اخلاص‌ و برای رضای خدا خدمت کرد و زندگی خود را فدای ملت نمود.

غفاری در خطبه‌های نماز از شهید آیت‌الله رئیسی و شهید آیت‌الله آل هاشم به نیکی یاد نمود و خاطرنشان کرد: شهید جمهور و همراهانشان شهیدش به دنبال دیده شدن در دوربین صدا وسیما و برای مردم نبودند و همیشه و در همه حالات گره‌گشایی از مشکلات کشور را در اولویت داشتند.

وی با اشاره‌ به برخی از کارهای صورت گرفته در زمان شهید آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: خدمت بی‌وقفه و خالصانه و راه‌اندازی کار مردم، مسئولیت پذیری و عدم مانع تراشی، تعامل و عزت‌مداری در روابط بین‌الملل، اعتماد به جوانان، راه اندازی ۸۰۰۰ کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، ثبات ارزی و جبران کسری بودجه، پرکردن خزانه در شرایط بحرانی، اوج گرفتن مبارزه با فساد تنها بخشی از فعالیت‌های شهید رئیسی در اداره امور کشور می‌توان نام برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری ضمن تاکید به جوانی جمعیت اضافه کرد: جوانی جامعه موضوعی است که رهبر عالیقدر تأکید بیشتری به آن داشته‌ و دارند. شبهاتی درمورد آن مطرح شده و یکی از آنها این است که شرایط اقتصادی فعلی برای فرزندآوری کار معقولانه‌ای نیست و باید پشتوانه‌های اقتصادی و آتیه مالی خود و فرزندان مهیا شود و مبدا این شبهات تغییر در نگرش‌ها و باورها است.

غفاری در پایان ضمن قدردانی از فرماندار شهرستان متذکر شد: به‌ مسئولان شهرستانی در خواست داریم تا خدمات سه ساله شهید آیت‌‌الله رئیسی را در این ایام اندوهگین برای اقشار مردم بازگو نمایند.

انتهای‌ خبر/ح

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار