آخرین اخبار

23. تير 1404 - 8:57   |   کد مطلب: 29775
برگی از برکات سفر رهبر انقلاب به استان همدان در سال ۱۳۸۳:
بهره‌برداری از ۲۱ واحد مسکونی مددجویان کمیته‌امداد فامنین
بعد از سفر مقام معظم رهبری ۱۵ تیرماه ۱۳۸۳ به استان همدان در فامنین ۲۱ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته‌امداد امام خمینی(ره) این شهرستان شروع به ساخت و تا سال ۱۳۸۵ تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

محمد آقاجانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» از روند احداث واحدهای مسکونی و تهیه زمین از طرف خیرین شهرو روستا برای مددجویان این شهرستان افزود: حضور پر خیرو برکت مقام معظم رهبری در سفرشان به همدان در سال ۱۳۸۳ باعث رونق و تحقق این پروژه‌های کلیدی زیادی در استان شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) فامنین با اشاره به اینکه طبق بررسی‌های انجام شده در سال ۱۳۸۲ مددحویان کمیته امداد ازمشکلات مسکن در رنج بودند، بیان کرد: با توافق‌ با پیمانکار مربوطه برای ساخت ۲۱ واحد با همکاری خیرین و خود مددجویان همکاری اداره بنیادمسکن و شهرداری نیز موثر واقع شد.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب مسکن مددجویان پیشاز سفر رهبری عنوان کرد: تا پیش حضور رهبری در استان، تقربیا در مرحله‌ای حرف و حدیث بسیار ابتدایی باقی مانده بود اما پس از این سفر تاریخی و با برکت، با اختصاصاعتبار ۱۲۰ میلیون تومان این طرح ساخت مسکن برای افراد کم برخوردار به‌طور جدی آغاز شد.

آقاجانی یادآور شد: ۱۰ مورد از زمین‌ واحدهای مسکونی در شهرستان توسط خیران اهدا شد و در کنار آن، ۱۱ مورد دیگر نیز با نقش خود مددجویان در تهیه زمین و احداث این مسکن‌ها و پیشبرد این طرح‌ها قابل تحسین واقع‌ بود.

وی با تاکید بر برنامه‌ریزی و با استفاده از اعتبارات دولتی، کمک‌های خیران خاطرنشان کرد: هر واحد مسکونی در صورت آماده شدن وبا توجه به نیاز مبرم مددجویان، فوری تحویل متقاضیان می‌شد و در آخر طی مراسم رسمی تعدادی از این واحدها رونمایی گردید.

محمد آقاجانی در ادامه به ایجاد مراکز نیکوکاری در پایگاه‌های بسیج و مساجد تاکید و تصریح کرد: این مراکز بازدهی بسیار خوبی داشته‌اند و با مشارکت خیران، شاهد نتایج مثبتی خواهد بود که امروزه با توسط این نهادها مددجویان تحت حمایت و کم برخوردار از نعمت مسکن و مشکلات آن تا حد بسیار زیادی در آسایش و در آرامش هستند.

در پایان محمد آقاجانی با تأکید بر برکات این سفر و ضمن ماندگاری این سنت در شهرستان فامنین اضافه کرد: که ۳۰ واحد مسکونی نیز در طی سال ۱۴۰۳ الی ۱۴۰۴ توسط موسسه خیرین در فامنین در حال احداث بوده که ۱۰ واحد مسکن تحویل گردیده و ۲۰ واحد بقیه نیز در حال تکمیل شدن برای تحویل می‌باشد.

انتهای خبر/ح

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار