به گزارش آوای فامنین به نقل ازهگمتانه: مدير حوزههاي علميه كشور گفت: توجه به نسل جوان اولويت مبلغان است و اگر با تبليغات، شبهه جوان رفع نشود كار تبليغي انجام نشده است.
آيتا... سيدهاشم حسيني بوشهري در همايش طلايهداران تبليغ استان همدان ضمن قدرداني از دستاندركاران برگزاري اين همايش عنوان كرد: امروز شرايط براي شيعيان استثنايي، ويژه، سخت و دشوار است، چرا كه عدهاي به نام اسلام تمام همتشان را براي از بين بردن نام و نشان پيروان اهل بيت(ع) گذاشتهاند.
وي به رنجهاي جانكاهي كه امروز دنياي مسيحيت و دشمنان اسلام بر ملت مسلمان ما وارد ميكنند اشاره كرد و افزود: دشمنان داخل كشور و در پايگاه تشيع با حضور روحانيت تلاش ميكنند دستاوردهاي انقلاب اسلامي و عظمت دين را زير سؤال ببرند و مسلمانان را به دينهاي ديگر بكشانند.
آيتا... حسيني بوشهري وجود بهائيت در جاي جاي كشور و به خصوص در مدارس را دليلي بر سنگين شدن وظايف مبلغين دانست و ابراز داشت: بايد از فرصتهايي همچون ماه محرم كه در اختيار روحانيت شيعه وجود دارد براي تبليغ به خوبي استفاده كرد.
وي روحانيون را افراد مورد توجه و امين مردم معرفي كرد و ادامه داد: مبلغين كساني هستند كه با برقراري ارتباط ميان خداوند و بنده خدا، جايگاهي بسيار والاتر از جايگاه پيامبران و شهدا در قيامت دارند.
آيتا... حسيني بوشهري از مبلغين به عنوان انسانهاي نصيحتكننده و خيرخواه ياد كرد و اظهار داشت: زماني كه مبلغين مردم را به آنچه خدا دوست ميدارد امر ميكنند و از آنچه خدا ناپسند ميشمارد بازميدارند، خداوند به آنها توجهي خاص ميكند.
وي رساندن پيامهاي الهي در تمامي عرصهها را اولين وظيفه مبلغين خواند و اضافه كرد: محتواي پيام مبلغ و خميرمايه اصلي سخنانش بايد محتواي پيام الهي باشد و بتواند در عرصههاي مختلف تبليغ، حرف و خواسته خدا را به جامعه انتقال دهد. حسيني بوشهري نسل جوان در جامعه امروز را نيازمند تربيت دانست و تصريح كرد: با توجه به اينكه دشمنان براي گمراهي جوانان كمين كردهاند اگر با تبليغات ما شبهه يك جوان برطرف نشود كار تبليغي انجام نشده است.
مدير حوزههاي علميه كشور توليد خوراك تبليغاتي مناسب براي مبلغ را وظيفه سازمان تبليغات اسلامي در كل كشور بيان كرد و افزود: ضروري است در تمام طول سال روايات، آيات و تفسيرهاي مناسب به عنوان خوراك تبليغاتي توسط سازمان تبليغات تهيه شود و در اختيار مبلغين قرار گيرد.
وي ورود به عرصههاي مختلف در تبليغ، انتقال كلام خدا و رسول خدا، ترس از خداوند و شجاعانه سخن گفتن را از وظايف مبلغين برشمرد و اضافه كرد: اگر ترس از خدا در وجودمان راه پيدا كند و روحيه گذشت، ايثار، فداكاري و عمل به تكليف براي خدا در ما تقويت شود دنياي ما تبديل به مدينه فاضله خواهد شد.
آيتا... حسيني بوشهري افزود: بهتر است نتيجه كار را بر عهده محاسبهگر اصلي بگذاريم تا خداوند كارمان را ارزيابي كند، چرا كه بزرگترين پاداش ما در عرصه تبليغ پذيرفته شدن كار از طرف خداوند است. وي نسل جوان را اولويت اصلي مبلغين دانست و ادامه داد: حرمتگذاري به همنوعان در هر مكاني كه هستيد و پرهيز از خودستايي و نيز برخورد محبتآميز همراه با تواضع و به دور از تكبر با مردم اولويتهاي بعدي در فعاليتهاي مبلغين باشد.
آيتا... محمدي: خودسازي اولين گام مبلغان باشد
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه همدان نيز روحانيون را پيامرسان انقلاب اسلامي خطاب كرد و گفت: اولين قدم در حوزه پيامرساني، خودسازي خود مبلغ است.
آيتا... محمدي ادامه داد: اگر سربازان مكتب عاشورا هستيم ضروري است با شخصيت بينظير امام حسين(ع) در تمام زمينهها سنخيت داشته باشيم و خود را قبل از ورود به ميدان در شأن امام حسين(ع) بسازيم.
وي با اشاره به شجاعت و همت والاي امام حسين(ع) در سختترين شرايط موجود بيان كرد: امام حسين(ع) در دانشگاه عاشورايي خود درسها و عبرتهاي بسياري بر جاي گذاشت و اگر مبلغين و طلبهها نتوانند اين دانشگاه حسيني را جهاني كنند ثمره كارشان پايين خواهد آمد.
آيتا... محمدي خاطرنشان كرد: مردم از طلبهها انتظار كوچكترين ضعف را نيز ندارند پس ضروري است در عرصه خودسازي بيش از پيش تلاش كنيد.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان نيز در اين همايش با اشاره به برنامهريزيهاي اين سازمان براي ماه محرم گفت: اين ماهها در فرهنگ ديني به ويژه در فرهنگ شيعي فرصتهاي مغتنمي هستند، چرا كه مردم در مراكز جمعيتي و اماكن مذهبي جهت فيض بردن از احكام الهي حضور پرشوري دارند و بايد از اين فرصتها بهره كافي برد. حجتالاسلام دشتكي بر انسجام برنامههاي تبليغي تأكيد كرد و افزود: در خصوص ماه محرم، تبيين فلسفه، تاريخ، درسها و عبرتهاي عاشورا چهارچوبي براي بحثهاي اين ماه در مساجد، هيأتها و اماكن مقدس باشد و بيانات مبلغين و روحانيون بر حول اين محورها بچرخد.
وي تأثيرگذاري تبليغي را با انسجام در برنامهها بسيار بيشتر خواند و ابراز داشت: نياز امروز جامعه ما نيز تبيين درسها و عبرتهاي عاشورا است تا بتوان از اين طريق قدرت تفكر، تشخيص و تحليل مردم را ارتقا بخشيد و به سبك زندگي اسلامي پرداخت.
وي به برنامهريزي در خصوص محور قرار دادن روحانيون، مساجد و قرآن در ميان هيئات مذهبي اشاره كرد و بيان نمود: تأثيرگذارترين رسانه در جهان امروز، مسجد و منبر است كه ميتوان از فرصت مساجد و منبرهايي كه در اختيار داريم به خوبي استفاده كرد.
حجتالاسلام دشتكي خاطرنشان كرد: بايد تلاش كنيم در دهه پيش رو به فريضه امر به معروف و نهي از منكر به صورت عمومي پرداخته شود و به فرهنگي عمومي كه مايه عظمت و افتخار اجتماعي ما است تبديل شود.