11. آبان 1392 - 8:59   |   کد مطلب: 4326
امام جمعه همدان:
بستن راه هدايت بزرگترين ظلم به بشر است
آيت‌ا... غياث‌الدين طه محمدي در آيين عبادي سياسي نماز جمعه اين هفته همدان با اشاره به فراواني ظلم در تمام جهان ابراز داشت:‌ در 16 آيه از قرآن كريم به كارگيري واژه اظلم به معناي ظالم‌تر عمدتاً بيانگر ظلم در عرصه هدايت انسان است.

به گزارش آوای فامنین به نقل ازهگمتانه:آيت‌ا... غياث‌الدين طه محمدي در آيين عبادي سياسي نماز جمعه اين هفته همدان با اشاره به فراواني ظلم در تمام جهان ابراز داشت:‌ در 16 آيه از قرآن كريم به كارگيري واژه اظلم به معناي ظالم‌تر عمدتاً بيانگر ظلم در عرصه هدايت انسان است.

آيت‌ا... محمدي با بيان اينكه اگر انسان در مسير هدايت الهي قرار گيرد و آموزه‌هاي ديني در وجودش اثر كند هرگز ظلم نخواهد كرد، افزود: صهيونيست‌ها و يا كساني كه در كشورهايي مثل عراق و سوريه جنايات بيشماري را انجام مي‌دهند از مسير دين خدا منحرف شده‌اند.
محمدي از كساني كه راه هدايت را به روي خلق خدا بستند به عنوان ظالم‌ترين افراد ياد كرد و اظهار داشت: فاجعه كربلا و بزرگترين ظلمي كه در حق حجت خدا شكل گرفت آنقدر گسترده و عميق است كه تمام عالم خلقت و كائنات را تحت تأثير قرار داده است.
وي امام حسين(ع) را خورشيد تابناك هدايت عالم و كشتي نجات امت خواند و اضافه كرد: اكنون همه عزاداران حسيني و مداحان بااخلاصي كه مصيبت‌هاي عاشورا را عنوان مي‌كنند موظفند چراغ حسيني را روشن نگه دارند و با شناساندن چهره نوراني حسين(ع) دنيا را لبريز از ايمان، تقوا و پاكي نمايند.
امام جمعه همدان بازسازي چراغ خاموش شده حسيني را فلسفه عزاداري عاشورا برشمرد و افزود: با توجه به اينكه امروز مردم به بيراهه كشيده شدند، اگر بتوانيم درس‌هاي عاشورا را به جهان برسانيم دوباره تمام انسان‌ها به پاي اين چراغ هدايت مي‌نشينند و خود را به سعادت دنيا و آخرت نزديك مي‌كنند.
وي به عزاداري حسين(ع) به عنوان واجب‌ترين واجبات ما تأكيد كرد و بيان نمود: روش و شكل عزاداري بايد عظمت حسين(ع) را حفظ كند و نبايد با پرداختن به جنبه‌هاي خرافي در عزاداري‌ها بهانه‌اي به دست دشمن براي ملامت مسلمانان داد.
آيت‌ا... محمدي خاطرنشان كرد: ‌مداحان و منبري‌ها با مطالعات ريشه‌دار و بيان كردن مطالب باارزش و پرمحتوا مي‌توانند 7 ميليارد بشر روي زمين را به سمت امام حسين(ع)، ارزش‌ها و فضيلت‌هاي او و حقانيت دين او بكشانند، چرا كه امروز بشر در گرداب سقوط خود دست و پا مي‌زند و تنها راه نجات، كشتي نجات حسين(ع) است.
وي هر فرد شيعه را يك سرباز، مبلغ، استاد و مروج مكتب عاشورا خواند و افزود: اجر و پاداش بزرگ متعلق به كساني است كه متناسب با شرايط زماني و مكاني براي امام حسين(ع) به عزاداري بپردازند.
محمدي با اشاره به اينكه نوحه‌سرايي براي حسين(ع) مي‌تواند سازنده و آموزنده باشد و بسياري از افراد را متحول و منقلب نمايد، ادامه داد: ضروري است عزاداري حسين(ع) به دور از هوس، به صورت عقلاني باشد تا عزت و آبروي امام حسين(ع) حفظ شود و با بيان احاديث شيرين و درس‌هاي عاشورا به شكل روشن و جذاب براي نسل جوان، افراد زيادي به سمت حسين(ع) كشيده شوند.
وي در پايان دانش‌آموزان را سربازان نظام و انقلاب معرفي كرد كه بدون آنها ايستادگي در برابر صدام و 45 كشور جهان امكان‌پذير نبود و افزود: پيروزي انقلاب به بركت عاشورا، فرزندان عاشورا و كساني كه به عشق حسين(ع) به ميدان جنگ مي‌رفتند محقق شد و بايد امروز نيز تمام تار و پود زندگي ما حسيني باشد.
جانشين فرماندهي سپاه انصارالحسين استان همدان نيز در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته گفت: در طول تاريخ بشريت همواره دو حزب مؤمنان و كافران در مقابل هم صف‌آرايي كرده‌اند و پيروان هر دو گروه اين مسير را تا ابد ادامه مي‌دهند.
سردار سرتيپ دوم پاسدار مظاهر مجيدي با اشاره به اينكه امروز انقلاب اسلامي توانسته است مسير دفاع از مؤمنين را براي خود در تاريخ ثبت كند، ابراز داشت: مردم شهيدپرور ايران اسلامي در سراسر كشور با ايجاد انقلاب اسلامي بر اين راستا صحه گذاشته‌اند.
وي كودتاي 28 مرداد سال 32 و روي كار آوردن رژيم پهلوي در ايران براي زيرسؤال بردن مباني ديني كشور ايران را از جمله فعاليت‌هاي آمريكا پيش از انقلاب اسلامي برشمرد و اضافه كرد: تصويب طرح كاپيتولاسيون، كشتار مردم در قيام 15 خرداد، گرفتن حق توحش از ايرانيان و افزايش مراكز فساد در ايران از ديگر كارهاي آمريكا در اين زمان بود.
مظاهر مجيدي اولين حركت آمريكايي‌ها پس از انقلاب اسلامي را راه‌اندازي احزاب و گروه‌ها در نقاط مختلف ايران جهت فروپاشي نظام دانست و ادامه داد: تحميل 8 سال جنگ به ملت ايران، پشتيباني آمريكا از عراق، اصابت موشك به هواپيماي مسافربري در خليج فارس و به شهادت رسيدن 240 هزار نفر از ملت مسلمان ايران در 8 سال دفاع مقدس همگي از فعاليت‌هاي آمريكا در رابطه با ايران است.
وي به ايجاد جريان فتنه و برنامه‌ريزي از طريق احزاب در سال 78 و 88 براي براندازي نظام از طريق انقلاب مخملي توسط آمريكا اشاره كرد و بيان نمود: آمريكا با هدف ايجاد امنيت، كنترل مواد مخدر و مبارزه با تروريسم در منطقه خاورميانه در تمام حوزه‌ها بالعكس عمل كرده و خود در اين منطقه ايجاد تروريسم نموده است.
سردار مجيدي با اشاره به سخن امام خميني(ره) كه مي‌فرمايد تمام گرفتاري‌ ما از دست آمريكايي‌هاست، گفت: الزامي است با فرا رسيدن ايام محرم درس‌ها، اخلاق و عبرت‌هاي عاشورا را مد نظر قرار داده و فرهنگ عاشورايي را براي نسل جديد بيان كنيم.
وي بر اثبات شعار مرگ بر آمريكا به عنوان شعار فرهنگي و اصيل در دين تأكيد كرد و افزود: با شركت در راهپيمايي و تجمع روز 13 آبان به جهانيان ثابت مي‌كنيم همواره در مقابل ستمگران ايستاده‌ايم و براي حفظ دين پا برجا خواهيم ماند.