20. تير 1404 - 15:00   |   کد مطلب: 29763
پیروزی اسلام با ایستادگی و‌ مقاومت در برابر دشمنان
امام جمعه فامنین گفت: از صدر اسلام تاکنون خداوند متعال رعب و وحشت را دل منافقین و دشمنان کور دل کاشته و اسلام پیروز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی غفاری ضمن تسلیت ایام دهه دوم محرم امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ با قدردانی از هیئت و امنای مساجد، هیات مذهبی در خصوص عزاداری برای امام حسین(ع)در دهه اول محرم که الحمدالله مراسماتی با عظمت و باشور حسینی را برپا کردند، افزود: یکی از سنت‌های تغییر ناپذیر الهی در حمایت از جبهه حق علیه باطل، نصرت‌های الهی است که ما نباید از این موضوع غافل باشیم النصر ایجاد رعب و هراس در دل دشمنان اسلام بوده و یکی از نصرت‌های الهی است.

امام جمعه فامنین با تاکید بر نصرت الهی و نوید شجاعت مسلمانان از نگاه قرآن و تاریخ بیان کرد: دشمنان از صدر اسلام تاکنون هزینه‌های را تحمیل کردند ولی پیروزی همیشه اذان اسلام و مسلمانان بوده است.

غفاری ادامه داد: اگر به جلوه‌‌های تاریخی نصرت الهی را که خداوند همیشه رعب و وحشت به دل دشمنان انداخته است اشاره کنیم، یکی همان جنگ بدر بوده و دشمن با تمام تشکیلات و تجهيزات و هزاران نفر نیرو در مقابل مسلمانان قرار گرفت که باز شکست خوردند، دیگری نیز جنگ خندق بود که در سال پنجم هجرت اتفاق افتاد و همه احزاب با اسلام مخالفت داشتند ولی مجدد شکست خوردند.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از مصادیق نصرت الهی جنگ خیبر و فتح خبیر بوده که پیامبر لشکر اسلام را شبانه به قلعه یهودیان رساند و آنان از ترس تسلیم شدند. دشمنان نیز امروزه با ایجاد رعب و وحشت می‌خواهند مردم ما را بترساند و ما را تسلیم خود نمایند. نمونه بارز آن پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی و جنگ تحمیلی عراق و ۸سال دفاع مقدس بود که موفق نشده و ما با جانفشانی رزمندگان اسلام ایستادگی کردیم و یک وجب از خاک کشور را به دست دشمن واگذار نکردیم.

غفاری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به شهامت و شجاعت مردم در جنگ تحمیلی در برابر رژیم بعث عراق خاطرنشان کرد‌: رزمندگان ما در جبهه جنگ با دشمن که شعار "حسین حسین شعار ماست و شهادت افتخار ماست" در مقابل داعش نیز شهیدانی چون حججی‌ها که درس مقاومت را از شهدای کربلا آموخته بود شجاعانه ایستادگی کرد.

وی با اشاره‌ به روحیه شهادت طلبی نیروهای جبهه مقاومت و فلسطینی‌ها که دشمن را تحت فشار قرار داده، تصریح کرد: رعب اسلام همیشه در دل دشمنان اسلام بوده و با تکیه بر قدرت و تقویت روحیه خود و مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا جنایتکار پیروز خواهیم شد.

غفاری با اشاره به اهمیت شعار "ما ملت امام حسینیم" بیان کرد: اندیشه و مکتب امام حسین (ع) به ما آموخته که در مقابل دشمنان با قدرت ظاهر شده و متزلزل نباشیم. دشمن با داشتن تجهیزات نظامی مدرن و جدید در مقابل مردم فلسطین اشغالی و غزه حتی لبنان ناکارآمد نشان داده و از هدف خود باز مانده‌اند.

امام جمعه فامنین در پایان ضمن قدردانی از نمازگزاران و ملت شهادت متذکر شد: از مسئولان صدا وسیمای کشور درخواست داریم که از تحلیلگران قوی استفاده نمایند و نوید امیدواری را در بین مردم و ملت بیافشانند.

انتهای‌ خبر/ح

تصاویر تکمیلی: 
نماز جمعه فامنین
مصلای اعظم فامنین
تیرماه ۱۴۰۴
علی غفاری