28. بهمن 1403 - 9:10   |   کد مطلب: 29301
امدادرسانی به مسافران اتوبوس در آزاد راه‌کربلا
بخشدار پیشخور از امدادرسانی مأموران پاسگاه تجرک و راهور به مسافران یک دستگاه اتوبوس که به علت نقص فنی در آزاد راه‌کربلا متوقف شده بود، خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» سید مهدی سیادت ضمن قدردانی از ماموران پلیس راهور و پاسگاه تجرک افزود: هنگام گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی محدوده پل روستای چپقلو شب گذشته(شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳) با یک دستگاه اتوبوس که با ۳۵ نفر مسافر دچار نقص فنی و متوقّف شده مواجه شدیم.

بخشدار پیشخور ضمن هماهنگی لازم با ماموران پلیس برای امدادرسانی بیان کرد: در مواجهه با این صحنه راننده و سرنشینان اتوبوس بلافاصله ایمن‌سازی محل و جلوگیری از ایجاد هرگونه حادثه را در دستور کار قرار داده و اتوبوس را به پارکینک حاشیه جاده منتقل کردیم. با توجه به سرگردانی مسافران، هماهنگی‌های لازم انجام و مسافران را با یک دستگاه اتوبوس جایگزین به مقصدشان تهران بدرقه نمودیم.

وی ضمن تشکر از ماموران پاسگاه تجرک و راهور اظهار کرد: این اقدام به موقع باعث شد تا مسافران بدون هیچ استرس و بدست آوردن احساس آرامش از خادمان نظم و امنیت تقدیر داشته باشند.

سیادت در پایان خدمتگزاری به مردم را بر خود و همکاران وظیفه دانسته و متذکر شد: ماموران پلیس نیز همیشه و در هر زمان و مکان آماده خدمت‌رسانی به مسافران و همشهریان هستند.

انتهای خبر/ح

تصاویر تکمیلی: 
امدادرسانی
ماموران پلیس
پیشخور